GMAT Designet med dine mål i tankerne
GMAT Prep

GMAT score

En høj GMAT (Graduate Management Admission Test) score vil forbedre dine chancer for at blive accepteret til toppen MBA kandidatuddannelser. Den Kandidatguide GMAT test prep er designet til at opfylde dine mål. Hver funktion af softwaren er designet til at hjælpe dig med at øge dine prøveresultater. Vi gør det også vores mål at gøre læser til GMAT enklere, hurtigere og sjovere. Kom godt i en top score på GMAT eksamen er ikke bare om at kende teorien bag spørgsmålene, er det også om at kombinere studie med praksis. GMAT er ikke ligesom andre test, fordi din succes på denne eksamen er et resultat af kombineret faglig forståelse og stringent praksis. Statistikkerne viser, at kende den teori er kun halvdelen af ​​kampen af ​​GMAT prep. Kandidatguide GMAT prep vil guide din test praksis, så det er smart, tid og effektiv.

GMAT spørgsmål

Hver praksis spørgsmål i Kandidatguide GMAT prep har en detaljeret forklaring er knyttet til det, som vil vise dig den bedste tilgang til spørgsmålet, samt forklare det korrekte svar er korrekt. Disse detaljerede, specifikke forklaringer vil bidrage til at uddybe din forståelse af teori lært i bøger eller i klasseværelset. Forklaringerne vil også hjælpe dig finpudse dine prøveudførelsestjenester færdigheder ved at vise dig, hvordan du tror for GMAT.

Penge tilbage garanti

Kandidatguide GMAT prep er for eventuelle GMAT test-takers, der stræber efter at få en højere score. Vi garanterer testresultat forbedring, eller pengene tilbage! Hvis dine GMAT prøveresultater ikke bedre efter at bruge vores software, vil vi refundere prisen på softwaren.

Test Generator

Vi er overbeviste om i Kandidatguide GMAT prep program for en række årsager, den ene er den Practice Tests Generator. Du kan oprette så mange af dine egne personlige praksis tests, som du har brug for.Vælg vanskeligheden af ​​de spørgsmål, spørgsmålet kategori, antallet af spørgsmål og timing, og Kandidatguide GMAT prep software gør resten. Vælge fra over 5.000 spørgsmål GMAT praksis i vores database, test-generator sikrer dig fokuseret praksis for en bedre score. Du behøver ikke at tilpasse sig pre-made, cookie-Ilder praksis tests, vores praksis test generator sikrer din praksis tilpasser sig dine behov og evner til at få mest ud af din studietid.

Computer Adaptive test

Den Kandidatguide GMAT prep software fungerer også som en CAT (Computer Adaptive test). Ikke alene kan du oprette et hidtil uset antal praksis tests ved at vælge ovennævnte kriterier sværhedsgrader, kategori og tid, kan du også få adgang til ready-made, fuld længde GMAT eksempel eksamener online.Disse praksis tests bruge den samme adaptiv algoritme af den virkelige GMAT testen og er den mest præcise måde at forudsige din score på den virkelige eksamen. Kandidatguide GMAT prep trækker på en konstant opdateret og rekalibrerede database af reelle GMAT spørgsmål for at give dig den mest realistiske test erfaring.

Online praksis problemer

Ud over de online GMAT test, er der også online praksis problemer i Kandidatguide GMAT prep programmet. Her kan du få adgang til nogle af de mest udfordrende problemer, du kan komme ud på den faktiske GMAT eksamen, forberede dig til det værst tænkelige scenario. Online praksis problemer udvikle den nødvendige højere orden-tro, du bliver nødt til at tackle de hårdeste GMAT spørgsmål og få din bedste score.

Kendetegnende for GMAT prep

Gennem din Kandidatguide GMAT prep regime, kan du spore dine fremskridt at gøre test prep lettere. Kendetegnet for god test prep er den rette balance mellem teori og praksis.Du skal være forpligtet til konsekvent, stringent praksis for at lykkes i din GMAT test forberedelse. Den Kandidatguide GMAT prep software er designet til at hjælpe dig med at spore dine fremskridt og få motiveret til at holde øve og stræben efter højere score. Er du klar til at slå GMAT og få en alvorlig konkurrencemæssig fordel i Master of Business Administration program indlæggelser? Kom i gang med Kandidatguide GMAT prep dag, og se dine prøveresultater begynder at stige!Udvendigt blik på Studenttests GMAT-forberedelse
Materialer som skal gennemgås
GMAT-beherskelseOvervåg dine svage punkter og områder til forbedring
PointtavleGør det lille ekstra og bliv hyldet af fællesskabet
Studie-
seancer
Øvelses-
prøver
Relateret
materiale
Video
materiale
Sammensæt så mange særdeles skræddersyede prøver som du vil fra en database med mere end 5.500 øvelser
Vælg en mere udfordrende øvelse
Konstruer individualiserede testparametre
Øvelse med eksamenssimulator
Søgbare
indekser
Begreber
Følg din fremgang med detaljerede analyseværktøjer for at finde dine specifikke styrker og svagheder
Beherskelse af et specifikt
emne
Resultat
baseret på tid
CAT-niveau
Resultat baseret på sværhedsgrad
Instrumentbræt
GMAT-pensum
Prøvegenerator
Vidensdatabase
Analytik

Vælg din Studenttests GMAT-forberedelsesplan

Kæmpe tilbud. 100 $ i rabat. Kun 2 uger

Prøv gratis
Gratis / 7 dage
13 gange med udførlige instruktioner ?
4 sessions
Ni tilpasningsdygtige GMAT
simuleringer i fuld længde ?
Mere end 5.500 øvelser med
forklaringer ?
Avancerede analytiske værktøjer ?
Tilpasningsdygtig lærings-
teknologi ?
Skræddersyet GMAT-øvelse ?
5 practice tests
Fuldt integreret ræsonnements-
træning ?
Gentag dit kursus gratis ?
Pengene tilbage-garanti ?
Spørg en tutor ?
Ubegrænset adgang til platformen
uanset hvor du befinder dig
4 months
7 days