GMAT Practice

Øve til GMAT ® eksamen kan være af afgørende betydning for at få en god score. Den smarteste måde at begynde at forberede GMAT er ved at downloade den gratis GMATPrep software.

GMAT test registrering

For tilmelding til GMAT du nødt til at finde en GMAT test center, og vælg en tilgængelig date.You kan registrer op til 6 måneder før din GMAT test dato, og mindst 21 dage før din ansøgningsfrist. GMAT eksamenstilmelding er tilgængelig online eller telefonisk. Vi guider dig gennem de forskellige registreringsmuligheder.

GMAT score

Din GMAT score rapport omfatter fem scoringer:.. Analytical Writing Assessment, Integreret argumentation kvantitative, verbale og alt den samlede score for GMAT eksamen rapporteres på en skala fra 200-800 og er baseret på præstationer på den kvantitative og Verbal sektioner Two tredjedele af testdeltagerne normalt score mellem 400 og 600.

GMAT - Graduate Management Admission Test 2019

Det er den foretrukne test, fordi den virker. The Graduate Management Admission Test® (GMAT®) er en computerbaseret prøve der er en gyldig og troværdig indikator af din akademiske formåen i et klasselokale i nutidens ledelseskurser på kandidatniveau. De førende handelshøjskoler og ledelsesuddannelser over hele verden anerkender GMAT prøven som den mest effektive indikator for succes. Det betyder, at jo bedre man klarer sig i en GMAT, jo bedre bør man klare sig i klasselokalet. Denne gyldighed og troværdighed er vigtig for skoler, når de træffer optagelsesbeslutninger.

GMAT prøven måler ens evner til at ræsonnere i stedet for rent faktuelle variabler om personer, og forventer ingen viden om forretning eller ledelse. GMAT scorer bruges af handelshøjskoler over hele verden til deres erhvervs- og ledelsesuddannelser, inklusiv MBA og kandidat uddannelser i ledelse, finans og mange andre.

I dag bruger mere end 5,700 uddannelser over hele verden GMAT prøven som en objektiv måde at sammenligne potentielle studerendes akademiske potentiale - uagtet deres uddannelse, statsborgerskab, alder eller køn.

Tag prøven når du er aller bedst og ansøg i forhold til din kalender i 2019. GMAT scoren er gyldig i fem år, så du har fleksibilitet til at kunne vælge om du vil starte din uddannelse umiddelbart efter universitetet eller senere.

Prøverne er tilgængelige dagligt over hele verden i mere end 110 testcentre. 

Find dit nærmeste GMAT testcenter og tilmeld dig en GMAT prøve i dag!

 

Hvordan tages GMAT prøven?

GMAT prøven tages udelukkende på engelsk. De kvantitative of verbale dele af eksamen er computerbaserede og spørgsmålene vælges til dig ud fra hvordan du svarede på det foregående spørgsmål. Generelt set, bliver spørgsmålene sværere og sværere jo flere korrekte svar du giver. Din score er baseret på både sværhedsgrad af spørgsmålene og antallet af korrekte svar. Ved at tilpasse sig til dit individuelle niveau, afkortes testens varighed og opnår samtidig en højere præcision, end en test, der ikke justeres.

 

Hvad består GMAT testen af?

GMAT prøven består af de følgende fire dele:

  • Analytisk Skrivnings Vurdering (ASV): ASV delen består af en 30 minuters essay, hvori man skal analysere et argument. ASV delen måler din evne til at tænke kritisk og videregive idea og tanker.
  • Integreret Fortolkningsdel: Den 30 minuter lange fortolkningsdel består af 12 spørgsmål, der måler din evne til at analysere og sammenfatte data i forskellige formater og fra adskillige kilder.
  • Kvantitativ del: Den 75 minuter lange kvantitative del består af 37 spørgsmål, der måler din evne til at ræsonnere kvantitativt, løse kvantitative problemer og fortolke grafisk data.
  • Verbal del: Den 75 minutter lange verbale del består af 41 spørgsmål og måler din evne til at analysere tekster, udlede konklusioner og effektivt videregive information på engelsk.

NB: Da computeren giver hvert spørgsmål en score inden den vælger det næste, kan du ikke springe spørgsmål over, ændre dit svar eller gå tilbage til dine tidligere svar.