Loading www.studenttests.dk
Please wait...

GMAT Resultat

Dit GMAT test resultat inkluderer fem forskellige scorer: Analytisk Skrivningsvurdering, Integreret fortolkning, Kvantitativ, Verbal og Total. Den inkluderer også dine scorer fra eventuelle tidligere GMAT prøver, du har taget inden for de sidste fem år, samt de kontakt- og demografiske informationer, du gav da du tilmeldte dig testen.

 

Den samlede score for GMAT testen bliver udregnet på en skala mellem 200 og 800, og er baseret på præstationen i de kvantitative og verbale dele. To tredjedele af dem der tager prøven får mellem 400 og 600.

 

De to første dele beskrevet ovenfor bliver bedømt seperat og tæller ikke i den samlede score. De er ikke inkluderet i de uofficielle resultater, der er tilgængelige på GMAT testcenteret umiddelbart efter prøven, men er en del af det officielle resultat, der er tilgængeligt inden for 20 dage efter prøven. Dit GMAT test resultat er gyldigt i fem år.

 

Lær mere om GMAT test resultater

 

Hvordan modtager jeg mit GMAT Test resultat?

Uofficielle resultater fra de verbale og kvantitative dele, samt den samlede score og et autorisationsnummer, vil være tilgængeligt lige efter prøven er afsluttet. Du vil blive bedt om at oplyse om du vil modtage dit officielle resultat online eller med posten når du tilmelder dig GMAT testen.

 Online - hvis du valgte at modtage dit Officielle resultat online, vil du normalt modtage en email inden for 20 kalenderdage efter prøven, med et link til dit resultat. For at se raporten, skal du opgive det autorisationsnummer, der fremgår på det uofficielle resultat, som du modtog efter prøven. Du kan vælge at downloade eller printe raporten ud.

 Med Posten - Hvis du vælger at modtage dit Officielle  GMAT Resultat med posten, vil det blive sent til dig omkring 20 dage efter prøven, men leveringstiden kan variere en del.

 

Hvordan sender jeg mit GMAT Test resultat til skolerne?

Før du begynder prøven på testdagen, kan du vælge op til fem master programmer, som skal modtage dit Officielle GMAT test Resultat. De programmer, du har valgt vil modtage raporten omkring 20 dage efter prøven er taget. Du kan også ønske at yderligere raporter bliver sent til skoler med posten eller fax.

Den komplette liste af autoriserede modtagere af GMAT test raporter er tilgængelig på Listen over skoler der accepterer GMAT .