GRE Registrering

Glem ikke, at det er nødvendigt at tilmelde sig på forhånd for GRE test! Der er fire måder at tilmelde sig gre computer-baserede test, og to måder at tilmelde sig gre papirbaserede test. Tidlig GRE Registrering vil garantere dig en plads til GRE test, der er mest praktisk for dig. Læs mere om GRE Tilmelding og tilmelde GRE test i dag !

GRE Score

Din GRE Score er sammensat af scoringer fra tre sektioner: den verbale ræsonnement afsnittet, de kvantitative ræsonnement sektion og den analytiske skriftligt sektion. I august 2011 indførte ETS et nyt GRE pointsystem for verbal og kvantitative ræsonnement sektioner. Find alle oplysninger om GRE Score og forskellen mellem gamle og nye GRE Score her!

GRE Practice

GRE praksis kan være afgørende for dine resultater på GRE-test. Der er en række af GRE praksis test og GRE bøger til rådighed, samt GRE ordlister, GRE praksis spørgsmål, GRE ordlister og andre populære gre prep materialer. Start din GRE praksis med det samme til at føle sig trygge på testdagen og få et fremragende resultat på GRE test!  

GRE

GRE ® revised General Test - Hvorfor skal jeg tage GRE-test?


GRE scores bruges af optagelse kontorer tusinder af kandidat-og business schools over hele verden, og hvert år cirka 675.000 potentielle ansøgere fra 230 lande og regioner tage GRE reviderede General Test.

GRE tilbydes i mere end 160 lande. Testen kan administreres i to formater: computer-baserede og papirbaserede.

  1. Den computer-baserede GRE test administreres af kvalificeret testcentre rundt om i verden. Testen tager ca 3 timer og 45 minutter, og du kan tage det hele året. I Mainland Kina, Taiwan, Korea og Hong Kong testen er tilgængelig 1 til 2 gange pr måned.
  2. Den papirbaserede GRE test tilbydes i de regioner, hvor computer-baserede test er ikke tilgængelig. Denne test er omkring 3 timer og 30 minutter lang. Det er tilbydes op til 3 gange om året i februar, oktober og november.


I august 2011 blev GRE ® Generelt Test affattes GRE reviderede almindelige Test, der har en mere test-taker venligt design. Bare for at nævne nogle af de store nye funktioner i GRE reviderede almindelige Test:

  • Det er nu muligt at ændre og redigere svar, samt springe spørgsmål og vende tilbage til dem senere;
  • Der er mere vægt på din evne til at forstå, hvad du har læst, og hvordan du anvender dit ræsonnement og mindre afhængighed af ordforråd ude af kontekst;
  • Du kan bruge mere af din personlige stil og strategier for test-tage.


GRE ® reviderede almindelige Prøven består af de følgende tre afsnit:

  • Verbal Reasoning - vurderer din ræsonnement evner og din evne til at forstå, hvad du har læst. I denne sektion kan du nødt til at evaluere skriftligt materiale og syntetisere oplysninger indhentet fra det, anerkende relationer mellem begreber og ord, samt analysere relationer mellem de forskellige dele af sætninger.
  • Kvantitative Ræsonnement - evaluerer din problemløsning færdigheder og din evne til at fortolke og analysere kvantitative oplysninger. For denne sektion kan du nødt til at have en forståelse af basale matematiske begreber som algebra, geometri, dataanalyse og regning.
  • Analytisk Skrivning - måler din analytiske skrivefærdigheder og kritisk tænkning, især din evne til at støtte og udtrykke komplekse ideer effektivt og klart.


GRE scores er gyldige i 5 år, hvilket betyder, at selv hvis du stadig tænker på, hvor du ønsker at studere, kan du tage testen allerede nu og bruge din score senere, hvis du beslutter at henvende sig til en kandidat-eller business school. Så tag skridtet mod din fremtidige uddannelses-dag og tilmelde sig gre test !

Click Here!