GRE > GRE Score

GRE Score 2017/2018

Hvad er forskellen mellem den gamle og den nye GRE Score?

I august 2011 indførte ETS GRE reviderede almindelige test, og sammen med den en ny GRE pointsystem for verbal og kvantitative ræsonnement sektioner. Den mest markante ændring er skiftet fra 10-punkt intervaller på 1-punkts intervaller - med målet om at gøre mindre forskel i ydelse mellem eksaminanderne mindre vigtig. Derudover var scoren skala ændret fra 200 til 800 to 130 til 170. Ingen ændringer blev foretaget i scoring af den analytiske skriftligt sektion.

Siden GRE reviderede almindelige Test er sådan en ny ting i den pædagogiske verden, er skolerne stadig rapportering scoringer bruger det gamle pointsystem. Du skal holde det i tankerne, når man sammenligner din GRE score til fortiden gennemsnittet GRE scoringer foreslået af forskellige uddannelsesinstitutioner.

GRE reviderede generelle test score

Din GRE Score består af tre dele: den verbale ræsonnement afsnittet, de kvantitative ræsonnement sektion og den analytiske skriftligt sektion. Den verbale og kvantitative Ræsonnement sektioner er begge scorede i 1-punkts intervaller på en 130 til 170 skala. Skriften sektion er scoret særskilt på en skala mellem 0 og 6 og måles i halve point intervaller. Hvis du ikke besvare spørgsmål til en af ​​disse foranstaltninger, vil du modtage en No Score (NS) for den specifikke foranstaltning.

I din GRE partitur, du vil også blive givet en ekstra vurdering, der kaldes percentilen. Dette vil fortælle dig, hvor god din gre score er, i forhold til GRE Snesevis af andre, der har taget testen, ved at angive den procentdel af eksaminander, der fik en lavere score på GRE test.A GRE reviderede almindelige test score er gyldigt i 5 år .

Hvordan og hvornår modtager jeg min GRE Score?

Der er tre mulige måder at modtage din GRE score:

  • Pr. post - Når din prøve er scoret, vil du modtage en officiel score rapport fra ETS via mail.
  • Online - Du kan tjekke din GRE score online gratis. Til dette vil du først nødt til at oprette en Min GRE konto.
  • Over telefonen - Du kan høre dine GRE score over telefonen for et mindre gebyr.

Din GRE registreringsafgift dækker fire gratis GRE score rapporter, der er sendt til skoler eller fællesskab sponsorer, som du har valgt. For et mindre gebyr er det også muligt at sende yderligere GRE score rapporter til andre institutioner.

  • Computer-baseret GRE score er rapporteret fra 10 til 15 dage efter du har taget testen.
  • Papirbaserede GRE score vil blive sendt til dig og score modtagere angivet af dig, inden seks uger efter prøven dato.

Bemærk venligst: Der er en speciel score rapportering tidsplan for GRE computer-baserede test mellem august og november 2011. Den score rapportering vil vende tilbage til det normale skema i december 2011. Du kan se de særlige score rapportering tidsplan på http://www.takethegre.com/new-gre-scores? nid = 76

Hvad er en god GRE Score?

Der er ingen officiel minimum for en GRE score, det varierer meget fra program til program.

I tilfælde af at du ikke får dit mål GRE score, kan du tage testen igen - en gang hver 60 dage, men ikke mere end fem gange inden for en sammenhængende 12-måneders periode. Der er to primære tilgange til, hvordan ph.d.-skolerne ser på flere GRE score: nogle adgang kontorer overveje det højeste af dit GRE scores fra hver del af testen, mens andre mere opmærksomme at score stigninger.

GRE score kan uden tvivl spille en meget vigtig rolle i din tilmelding resultater. Men det betyder ikke, at en lavere GRE score nødvendigvis vil diskvalificere dig fra at blive optaget! Det er stadig muligt at udligne en lavere GRE score med et fremragende resultat fra din bachelor-grad, en fremragende karaktergennemsnit, breve af anbefaling eller erhvervserfaring.  

Click Here!