Hvis du har brug for teori, vi har alt hvad du behøver for at opnå en høj GMAT score
GMAT Prep

Omfattende online GMAT kursus

Kandidatguide 'omfattende GMAT prep kursus vil hjælpe dig med at opnå en høj GMAT score ved at øge din forståelse af centrale teoretiske begreber. Graduate Management Admission Test er et krav for optagelse på mange top MBA-programmer verden over. En omfattende forståelse af teori og testet i eksamen emner, samt en øvet kendskab til, hvad de kan forvente i GMAT test, der kræves for at få en høj score på GMAT.

Pensum

Den online GMAT kursus består af tretten sessioner designet til at lære dig det grundlæggende og højt niveau teori, som testes i GMAT eksamen. Hvert studie session består af to video lektioner - en verbal og en matematik. Der er grundige forklaringer af hvert koncept dækket i undervisningen. Kandidatguide GMAT prep sikrer du studere de specifikke matematiske, grammatik og logik emner, der gælder til GMAT eksamen.Den Kandidatguide GMAT prep kursus anvender en videnbaseret, meget effektiv tilgang, der er sikker på at øge dine prøveresultater.
Kandidatguide er en gennemprøvet værktøj til at få høj score

GMAT lektioner

I alt Kandidatguide GMAT prep kursus består af 27 video lektioner. Disse erfaringer starte på et meget grundlæggende niveau og gradvist stige i vanskeligheder til også at omfatte de mest avancerede og udfordrende emner i testen. Hver regel og formlen er forklaret i detaljer og eksempler er givet i forbindelse med virkelige GMAT spørgsmål. Du kan se video lektioner i Kandidatguide GMAT prep kursus så ofte og så mange gange som du ønsker.

Lektion Afskrifter

Kandidatguide GMAT prep lektion transkripter har pre-filtreret alle de tætte indhold, teorier, formler og regler for at præsentere dig med de relevante, relevante centrale materialer. Hvis du har kæmpet med at finde ud af, hvad de skal studere og lære udenad i din GMAT studievejledninger, lad Kandidatguide GMAT prep arbejde for dig ved at præsentere vigtige oplysninger i en let-til-studiet-format. Du kan bruge din kostbare tid på at lære, ikke at søge. Du skal blot downloade lektion afskrifter direkte fra Kandidatguide GMAT prep.

Knowledge Base

Spar tid og søge efter specifikke oplysninger efter emne, nøgleord eller alfabet ved hjælp af Kandidatguide GMAT prep videnbase.

Penge tilbage garanti

Den Kandidatguide GMAT prep er et værktøj vist sig at øge GMAT prøveresultater, uanset hvad dit udgangspunkt erfaring niveau sagen.Prøv værktøjet, i dag. Hvis det ikke virker at øge din GMAT prøveresultater, kan du drage fordel af vores penge tilbage garanti!

Practice Tests

Den Kandidatguide GMAT prep online kursus fører problemfrit i afgørende praksis som hver lektion indeholder en præ-klasse praksis test, en praksis test og testopgaver, der er lige som rigtige GMAT test spørgsmål. Du kan måle din præstation og se din gennemsnitlige score stigning, som du lærer, studere og praksis ved hjælp af Kandidatguide GMAT prep værktøj.
Gem din tid med en
praktisk platform for
GMAT score fremme
 GMAT ToolsUdvendigt blik på Studenttests GMAT-forberedelse
Materialer som skal gennemgås
GMAT-beherskelseOvervåg dine svage punkter og områder til forbedring
PointtavleGør det lille ekstra og bliv hyldet af fællesskabet
Studie-
seancer
Øvelses-
prøver
Relateret
materiale
Video
materiale
Sammensæt så mange særdeles skræddersyede prøver som du vil fra en database med mere end 5.500 øvelser
Vælg en mere udfordrende øvelse
Konstruer individualiserede testparametre
Øvelse med eksamenssimulator
Søgbare
indekser
Begreber
Følg din fremgang med detaljerede analyseværktøjer for at finde dine specifikke styrker og svagheder
Beherskelse af et specifikt
emne
Resultat
baseret på tid
CAT-niveau
Resultat baseret på sværhedsgrad
Instrumentbræt
GMAT-pensum
Prøvegenerator
Vidensdatabase
Analytik

Vælg din Studenttests GMAT-forberedelsesplan

Kæmpe tilbud. 100 $ i rabat. Kun 2 uger

Prøv gratis
Gratis / 7 dage
13 gange med udførlige instruktioner ?
4 sessions
Ni tilpasningsdygtige GMAT
simuleringer i fuld længde ?
Mere end 5.500 øvelser med
forklaringer ?
Avancerede analytiske værktøjer ?
Tilpasningsdygtig lærings-
teknologi ?
Skræddersyet GMAT-øvelse ?
5 practice tests
Fuldt integreret ræsonnements-
træning ?
Gentag dit kursus gratis ?
Pengene tilbage-garanti ?
Spørg en tutor ?
Ubegrænset adgang til platformen
uanset hvor du befinder dig
4 months
7 days